Onze services

Wat doen we

Nieuwbouw

Verbouw

Onderhoud

Installatie Techniek (ITH)

Prefab Garages

Een aanvraag plaatsen?

Wat doen wij

Wij van bouwbedrijf Temmink zijn van alle markten thuis waardoor wij u een uitgebreide service kunnen aanbieden. Onze werknemers zijn gespecialiseerd waardoor wij altijd de juiste persoon in huis hebben om aan uw wensen te kunnen voldoen. Mocht u nieuwsgierig zijn  naar onze projecten kijk dan eens verder op onze site, hier vind u een aantal projecten die wij hebben mogen doen. Hebt u daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of bel met Ronny Vliesz: 06-54308241

Installatie Techniek (ITH)

Naast bouwbedrijf Temmink is Ronny Vliesz ook de eigenaar van Installatie Techniek Haaksbergen. Onze installateurs kunnen ervoor zorgen dat uw woning volledig verzorgd is van alle installatie- en elektrotechnische systemen die u graag in uw huis wil hebben. Wij zorgen ervoor dat alles gebeurd in overleg met u. Mocht u vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar voor advies. We zorgen ervoor dat ons werk een totaalconcept wordt. Wij doen dat door professioneel en betrokken te zijn. Met kennis, ervaring en enthousiasme.

Prefab garages

Temmink werkt sinds kort samen met Rekers Betongarages. Zij leveren en produceren al meer dan 50 jaar professionele betonnen prefab-garages in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De kant en klare betonnen prefab garages worden gemaakt van hoogwaardig gewapend beton (C 45). Door het grote aanbod in afmetingen, kleuren en uitvoeringen kunnen bijna al uw wensen vervuld worden. Zo kunnen de kant en klaar garages van Rekers aangepast worden aan bijna iedere omgeving. De prefab garages en bergingen worden sleutelklaar en met gesloten, vloeistofdichte vloer geleverd en in korte tijd probleemloos geplaatst. U kunt uw garage meteen in gebruik nemen en biedt uw eigendommen een bescherming tegen diefstal, beschadigingen, uv-straling en vorst.